PADI IDC Gili Islands

How is Dimitris PADI IDC Gili going?

Mijn indruk van Oceans 5 en de PADI IDC Gili

PADI IDC at Oceans 5 Gili Air in Indonesia.jpg

Toe ik aankwam op het eiland had geen idee wat ik kon verwachten van PADI IDC Gili. Oceans 5 is een prachtig resort met een professionele duikschool. Ik werd hartelijk ontvangen wanneer ik mij aanmelde voor de IDC. De lessen zijn super en leerlijk.

Onze course director, Joeri Van Hal is zeer hulpzame en directe persoon, die zijn tijd in zijn studenten steekt om er het beste uit te halen. Wat hem een zeer bekwaam leerkracht maakt.

In het begin had ik mijn twijfels of instructor zijn wel iets voor mij was. Maar nu halverwege voel ik mij goed en ook meer zelfvertrouwen dat ik de IE zal aankunnen. Mededankzij mijn medestudenten; Dayana and Juan. En onze staff instructor Tin. En uiteraard door Joeri.

Ik hoop op een goed einde voor ons allemaal, maar hoe het er nu uit ziet, moeten we ons daar niet te veel over zorgen maken. Joeri stoomt ons goed klaar voor de IE.

We can do this! Bedankt Oceans 5 , Joeri en PADI IDC Gili!

Dimitri Maes

About oceans5dive

Oceans 5 dive is a PADI Career Development Centre located on Gili Air in Indonesia . Oceans 5 Gili Air opened in April 2010 their doors on the Gili Islands and became quickly a PADI Instructor Development Centre (IDC). Focussing on their teaching qualities resulted by getting the PADI Career Development Rating by PADI in 2014. The resort has 12 boutique resort bungalows with 2 big pools.
View all posts by oceans5dive →

Leave a Reply

Your email address will not be published.